Фото metalist.ua

Футбольний клуб "Металіст", хоча і грає поки в Першій лізі, продовжує впевнено лідирувати за популярністю у вболівальників, випереджаючи абсолютно всі українські клуби, повідомляє metalist.ua.

На кожен матч "Металіста" в Харкові приходить в середньому в 8,3 рази більше людей, ніж на ігри клубів української Прем'єр-Ліги.

Загалом на 102 матчах УПЛ цього сезону побувало 419 791 вболівальник. На 12 домашніх матчах "Металіста", які відбулися після оголошення Олександром Ярославським про відродження клубу, практично стільки ж — 408 328!

Відео дня

Тобто середня відвідуваність домашніх матчів "Металіста" в Першій лізі — 34 027 уболівальників, тоді як для УПЛ ця цифра — 4 115 осіб. Причому майже кожна гра жовто-синіх збирає більше людей на трибунах, ніж весь тур УПЛ, що складається з восьми поєдинків.

У футбольному клубі подякували вболівальникам: "В черговий раз висловлюємо величезну подяку харківським уболівальникам — найкращим у світі! "Металіст" — це Харків, Харків — це "Металіст"! Тільки Харків — тільки перемога!".