Дніпро-1 - Чорноморець / фото СК Дніпро-1

У понеділок, 27 листопада, відбувся поєдинок 15-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому "Дніпро-1" приймав одеський "Чорноморець". 

Гра проходила на стадіоні "Дніпро Арена" і завершилася перемогою господарів поля. 

Рахунок у матчі був відкритий на 16-й хвилині - Олександр Філіппов забив з передачі Володимира Адамюка. На 22-й хвилині "Чорноморцю" вдалося зрівняти рахунок - відзначився Артур Авагімян. На 26-й хвилині Авагімян отримав пряму червону картку і "моряки" залишилися в меншості. 

У другому таймі футболісти "Дніпра-1" скористалися чисельною перевагою і забили два голи на 49-й і 59-й хвилинах - відзначилися Володимир Адамюк і Богдан Лєднєв. На 76-й хвилині "Чорноморець" відіграв один м'яч - після передачі Іллі Путрі забив Орест Кузик. На 90-й хвилині Володимир Танчик забив четвертий м'яч "Дніпра-1" і фактично зняв питання про переможця матчу. А крапку у грі поставив Денис Мірошниченко, який забив п'ятий гол дніпрян вже у компенсований час. 

"Дніпро-1" - "Чорноморець" - 5:2

Голи: Філіппов, 16, Адамюк, 49, Леднєв, 59, Танчик, 90, Мірошниченко, 90+2 - Авагімян, 22, Кузик, 76

"Дніпро-1": Волинець, Адамюк, Сарапій, Сваток, Мірошніченко, Бабенко (Маркос Андре, 90), Рубчинський, Піхальонок (Вітіньо, 78), Лєднєв (Кравець, 82), Гуцуляк (Горбунов, 90), Філіппов (Танчик, 46)

"Чорноморець": Варакута, Cалюк, Ієде (Вакула, 86), Путря, Брагару, Васильєв, Штогрін (Бойчук, 89), Кузик, Шпорн (Хадіда, 89), Бадібанга, Авагімян

Попередження: Сарапій (21) - Путря (67), Бадібанга (73), Штогрін (77)

Вилучення: Авагімян (27)

Огляд матчу: 

"Дніпро-1" набрав 33 очки і повернувся на перше місце в турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги. "Чорноморець" з 19 балами йде на 9-й позиції з 19 балами. 

У наступному турі чемпіонату України "Дніпро-1" зіграє проти полтавської "Ворскли", а "Чорноморець" зустрінеться з черкаським ЛНЗ. 

Вас також можуть зацікавити новини: