"Динамо" легко розібралося з "Кайратом" / фото ФК Динамо Київ

У вівторок, 15 лютого, київське "Динамо" зіграло свій другий контрольний матч на заключному навчально-тренувальному зборі в Туреччині. Суперником "біло-синіх" виступив один з лідерів чемпіонату Казахстану - "Кайрат".

Вже на сьомій хвилині Буяльський передачею в штрафну запустив Ваната, який хотів зробити простріл на Віталія, але замість українця м'яч у сітку воріт переправив Касабулат. 

Потім в середині другого тайму перевагу киян збільшили Сирота і Циганков.

Остаточну крапку в матчі поставив Кулач, який на 85 хвилині замкнув простріл від Кендзьори.

"Динамо" - "Кайрат" - 4:0

Голи: Касабулат, 7 (автогол), Сирота, 63, Циганков, 74, Кулач, 85

"Динамо": Бущан (Бойко, 74), Кендзьора, Забарний (Боль, 74), Сирота (Попов, 86), Караваєв (Дубінчак, 65), Андрієвський (Сидорчук, 46), Гармаш (Яцик, 65), Буяльський (Кулач, 81), Вітіньо (Де Пена, 65), Циганков (Антух, 75), Ванат (Шкурін, 74)

"Кайрат": Устименко, Астанов, Буранчієв, Баньяк, Касабулат, Гуральський, Крачковський, Сейдахмет (Жалоліддінов, 58), Алікулов (Пауло, 54), Усенов, Швирєв

Попередження: Швирєв.

Огляд матчу:

Нагадаємо, у першому матчі на заключному навчально-тренувальному зборі в Туреччині київське "Динамо" з розгромним рахунком обіграло клуб з Сербії.

"Динамо" Київ: підготовка до весняної частини сезону

  • Свій перший навчально-тренувальний збір "Динамо" проводило в Іспанії. У рамках першого збору кияни зіграли чотири матчі. Підопічні Мірчі Луческу обіграли іспанські "Атлетіко Пульпіленьо" (4:0) і "Реал Мурсію" (3:1), а також люксембурзький "Расінг Уніон" (4:0) і зіграли внічию з норвезьким "Буде-Глімтом" (1:1).
  • На другому зборі динамівці переграли чорногорський "Рудар Плевлю" (1:0), "Динамо" Тбілісі (1:0), болгарський "Лудогорець" (4:1) і сербський "Чукарічки" (3:2), а також зіграли внічию проти болгарського "Левскі" (1:1).