Футболісти київського Динамо / фото ФК Динамо Київ

У четвер, 24 серпня, відбудеться матч 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА, в якому київське "Динамо" зіграє проти турецького "Бешикташа". 

Зустріч команд пройде на стадіоні "Джулешті" в румунському Бухаресті. Головним арбітром поєдинку призначений 37-річний Даррен Інгленд з Англії. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

Матч-відповідь запланований на 31 серпня у Стамбулі.

Відео дня

Динамо - Бешикташ: прогноз букмекерів

Фаворитом поєдинку, на думку букмекерів, є стамбульський "Бешикташ". Перемога підопічних Мірчі Луческу оцінюється коефіцієнтом 3,45. На тріумф "Бешикташа" ставки приймаються з коефіцієнтом 2,27. Нічия - 3,65. 

На прохід до наступного раунду Ліги конференцій вищі шанси у турецького колективу - 1,34. Підсумковий успіх "Динамо" оцінюється коефіцієнтом 3,45.

Додамо, що переможець цього протистояння потрапить до групового етапу Ліги конференцій. Для команди, яка програє, єврокубковий сезон завершиться. 

Нагадаємо, що на попередній стадії київський клуб ледве здолав грецький "Аріс". Після поразки в першій грі, "біло-сині" взяли реванш і перевели протистояння у додаткові тайми. Після підсумкової нічиєї переможця довелося визначати у серії післяматчевих пенальті. В так званій "лотереї" сильнішими виявились "динамівці".

Вас також можуть зацікавити новини: