Україна прорала другий матч у Лізі націй / скриншот 

Збірна України поступилася чехам у виїзному поєдинку другого туру Ліги націй з рахунком 2:3. Матч проходив у Празі.

На 21-й хвилині Шапаренко у штрафному майданчику "подарував" м'яч Черни, після удару якого Шульц підправив футбольний снаряд у ворота.

На 36-й хвилині Шапаренко з лівого флангу навісив на лінію воротарського майданчика, і Ванат головою завдав точного удару, зрівнявши рахунок у матчі.

Відео дня

Наприкінці тайму сум'яття у нашому штрафному майданчику завершилося вибиванням Степаненка прямо на Шульца, який відправив м'яч у кут воріт.

У другому таймі на 78-й хвилині м'яч у штрафному майданчику збірної України влучив у руку Матвієнку і після перегляду відеоповтору арбітр вказав на 11-тиметрову позначку. Пенальті холоднокровним ударом реалізував Соучек.

Однк через кілька хвилин "синьо-жовті" відродили інтригу: Циганков навісив на дальню стійку, звідки Судаков головою завдав точного удару. Матч закінчився перемогою господарів.

Чехія – Україна – 3:2

Голи: Шулц, 21, 45+2, Соучек, 80, (пен.) – Ванат, 36, Судаков, 84

Попередження: Крейчі, 47, Вітік, 48, Черни, 54, Соучек, 64, Зелени, 68 – Судаков, 70, Яремчук, 82

Чехія: Коварж – Вітік, Крейчі, Зелени – Цоуфал, Соучек, Черв (Крал, 89), Провод (Лінгр, 66) – Черни (Гложек, 66), Хори (Шик, 82), Шулц (Кушей, 82)

Україна: Трубін – Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Степаненко (Маліновський, 79), Шапаренко (Судаков, 68) – Ярмоленко (Циганков, 68), Зінченко (Піхальонок, 85), Мудрик – Ванат (Яремчук, 79)

В України 0 очок після двох поєдинків, команда йде на останньому місці в групі. Наступний матч українці проведуть проти Грузії 11 жовтня.

Виступи України в Лізі націй

Стартовий поєдинок нового сезону Ліги націй збірна України провалила. У грі проти Албанії підопічні Сергія Реброва не продемонстрували ані майстерності, ані характеру, поступившившись з рахунком 1:2. Особливо невдало "синьо-жовті" діяли в обороні. За що їх і розкритикував після матчу головний тренер.

Раніше олімпійська збірна України з футболу програла свій третій матч в груповій частині турніру та не вийшла до плей-оф. Українці поступилися команді з Аргентини за рахунку 0:2. Протягом усієї зустрічі українська команда помітно поступалася аргентинцям, що позначилося на гольовій статистиці матчу.

Вас також можуть зацікавити новини: