Віталій Миколенко / фото ФК Евертон

Наставник "Евертона" Френк Лемпард підбив підсумки після поразки своєї команди у 24-му турі АПЛ. Нагадаємо, що "іриски" поступилися "Ньюкаслу" (1:3). 

Лемпард після гри нарікав на відсутність Віталія Миколенка. Британські ЗМІ писали, що захисник збірної України заразився ковідом. Сам тренер дав наступний коментар:

"Відсутність Миколенка порушила мої плани, тому що він - єдиний лівий захисник з робочою лівою ногою. У нас є Кенні, який теж може зіграти на цьому фланзі, а проти "Ньюкасла" ви там могли бачити Таунсенда. Ми можемо бути ефективними, але втрата "лівоногого" лівого захисника - це непросто. Сподіваємось, що Миколенко повернеться до наступного матчу", - сказав Френк для BeanymanSports.

Відео дня

Читайте такожМиколенко отримав ще одного зіркового тренера в Евертоні

"Евертон": результати в сезоні

  • "Евертон" за весь сезон здобув всього п'ять перемог в АПЛ. Поки команда йде 16-ю в чемпіонаті, всього на три очки випереджаючи зону вильоту (при одному матчі у запасі).
  • Також "іриски" вилетіли з Кубка ліги на стадії 1/16 фіналу, поступившись у серії пенальті "КПР", і пройшли до четвертого раунду Кубка Англії, де зустрінуться з "Брентфордом".
  • Наступний поєдинок в АПЛ "Евертон" проведе 12 лютого проти "Лідса".

Віталій Миколенко: трансфер в "Евертон"