Збірна України готується до Болгарії / фото УАФ

У четвер, 11 листопада, збірна України проведе контрольний поєдинок проти національної збірної Болгарії. Гра пройде в Одесі на стадіоні "Чорноморець". 

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Україна - Болгарія.

Виконуючий обов'язки головного тренера Олександр Петраков оголосив заявку збірної України на матч. Примітно, що до складу на гру з болгарами не потрапили лідери київського "Динамо" Микола Шапаренко та Ілля Забарний. 

Відео дня

Заявка збірної України на матч з Болгарією:

Воротар: Бущан, П'ятов, Різник

Захисник: Соболь, Качараба, Кривцов, Корнієнко, Тимчик, Караваєв, Матвієнко

Півзахисник: Сидорчук, Степаненко, Ярмоленко, Малиновський, Зубков, Буяльський, Циганков, Зінченко, Гармаш, Коваленко

Нападник: Яремчук, Сікан, Довбик

Читайте такожЄвропейська кваліфікація ЧС-2022: розклад матчів 9-го туруНагадаємо, в. о. головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував підготовку національної команди до поєдинку проти Боснії і Герцеговини через контрольний матч з Болгарією.

Україна - Болгарія: перед матчем

  • Історія протистоянь між командами налічує 4 зустрічі: тричі перемагала Україна (3:0, 1:0 і 1:0) і один раз була зафіксована нічия (1:1). Це все були Товариські матчі.
  • 25 гравців викликано в розташування команди. Травмованого Віталія Миколенка у таборі замінив Віктор Корнієнко.
  • Розсудить суперників бригада арбітрів з Туреччини на чолі з Ардою Кардезлером. Обов'язки четвертого рефері виконуватиме українець Віталій Романов.
  • 16-го листопада Україна в гостях зіграє проти Боснії і Герцеговини - це вирішальний поєдинок для "жовто-синіх", де на кону стоятиме путівка на Чемпіонат світу-2022.