Віктор Циганков залишився поза грою / фото УНІАН, Євген Кравс

Тренерський штаб збірної України визначився із заявкою на матч 1-го туру групового етапу Євро-2020 проти збірної Нідерландів.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Нідерланди - Україна.

Як повідомив офіційний сайт УАФ, до заявки на цю гру не потрапили три футболісти. Це лідер "Динамо" Віктор Циганков, який не встиг відновитися після травми, а також півзахисник "Шахтаря" Георгій Судаков і хавбек "Гента" Роман Безус.

Відео дня

Заявка збірної України:

1. Георгій Бущан, 2. Едуард Соболь, 4. Сергій Кривцов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Малиновський, 9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Марлос, 12. Андрій Пятов, 13. Ілля Забарний, 14. Євген Макаренко, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 19. Артем Бєсєдін, 20. Олександр Зубков, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Анатолій Трубін, 24. Олександр Тимчик, 25. Денис Попов, 26. Артем Довбик.

Читайте такожСтарт на Євро-2020: анонс матчу Нідерланди - Україна (відео)

Також стало відомо, що Україна проведе цей матч у синій формі.

Нідерланди - Україна: перед матчем

  • Матч Нідерланди - Україна пройде в Амстердамі 13 червня. Початок - о 22.00.
  • Українці виступають у групі С, де їхніми суперниками також будуть Австрія та Північна Македонія.
  • Збірна України напередодні Євро-2020 зіграла три товариські матчі. Підопічні Шевченка спочатку ледь не програли Бахрейну, потім впевнено здолали Північну Ірландію завдяки дебютному голу Олександра Зубкова, а завершили "жовто-сині" підготовку до престижного турніру розгромом Кіпру.
  • Нідерланди провели два спаринги в рамках підготовки до чемпіонату Європи. "Помаранчеві" обіграли з рахунком 3:0 Грузію, а також розписали мирову з Шотландією - 2:2.
  • Раніше команди грали один проти одного двічі, і обидва рази це були товариські ігри: у 2008 році нідерландці перемогли з рахунком 3:0. А в 2010 році Нідерланди і Україна сильнішого не виявили - 1:1.
  • Відомо, хто судитиме матч Нідерланди - Україна.