Барселона - Реал Мадрид: прогноз букмекерів на матч чемпіонату Іспанії

У неділю відбудеться очна дуель найвеличніших клубів іспанського футболу.

У неділю, 24 жовтня, в рамках 10-го туру чемпіонату Іспанії з футболу відбудеться легендарне "Ель-Класіко". "Барселона" на рідному для себе "Камп Ноу" прийме мадридський "Реал". 

З невеликою перевагою у фаворити цього протистояння букмекери записали "Реал" Мадрид. 

Перемога мадридського гранда оцінюється коефіцієнтом 2.50, тоді як на перемогу каталонського клубу коефіцієнт 2.75. На нічию пропонується коефіцієнт 3.85. 

Букмекери вірять, що в Ансу Фаті в цьому матчі більше шансів забити гол, ніж у Каріма Бензема. Коефіцієнт, що форвард "Барселони" заб'є 2.10, в той час, як на гол француза коефіцієнт 2.25. 

Читайте такожБарселона - Реал Мадрид: де дивитися матч чемпіонату Іспанії

"Барселона" - "Реал" Мадрид: перед матчем

  • "Реал" за 8 зіграних турів чемпіонату Іспанії набрав 17 очок і займає друге місце в турнірній таблиці першості. "Барселона" за 8 ігор заробила 15 балів і йде на 7-й сходинці.
  • У минулому турі Ла Ліги "Барселона" грала проти "Валенсії" на своєму полі і здобула перемогу з рахунком 3:1. Поєдинок "галактікос" було перенесено. Останній свій матч в рамках чемпіонату підопічні Анчелотті грали проти "Еспаньйола" ще 3 жовтня і програли з рахунком 2:1. 
  • З останніх п'яти матчів "Реал" виграв всього два, при двох поразках і одній нічиїй.
  • Підопічні Рональда Кумана з останніх п'яти матчів перемогу здобули в трьох, при двох поразках. 
  • У минулому сезоні "Реал" Мадрид виграв обидва матчі проти "Барселони" в рамках чемпіонату Іспанії. У Мадриді гра завершилася з рахунком 2:1 на користь "вершкових", а на "Камп Ноу" мадридський клуб виграв з рахунком 3:1.