Лор'ян - ПСЖ / фото REUTERS

В 19-му турі чемпіонату Франції "Лор'ян" приймав ПСЖ. Аутсайдери забили першими і майже перемогли столичного гранда. Проте на 91-й хвилині Мауро Ікарді після пасу Ашрафа Хакімі зрівняв рахунок та вирвав одне очко для своєї команди.

Зазначимо, що Ліонель Мессі повторив свій особистий антирекорд. Аргентинець провів всю гру на полі та не відзначився результативними діями. Лео не забив у жодному з восьми виїзних матчів ПСЖ поточного сезону. Це повторення його найгіршої серії в кар'єрі - з вересня 2006 року до березня 2007-го Мессі 8 виїзних поєдинків поспіль не забивав за "Барселону".

Також свій третій матч за ПСЖ провів легендарний захисник "Реала" Серхіо Рамос. Він вийшов на заміну на другий тайм та отримав дві жовті картки з інтервалом у 4 хвилини. Це 27-ма червона картка в кар'єрі Рамоса.

Відео дня

"Лор'ян" - ПСЖ - 1:1

Голи: Монкондюї, 40 - Ікарді, 90+1

"Лор'ян": Нарді, Мендес, Лапорт, Єнц, Ле Гофф, Уаттара, Ле Фе, Монкондюї, Абержель, Моффі, Лоранте (Ігор Сілва, 78)

ПСЖ: Навас, Хакімі, Маркіньйос, Кімпембе, Мендеш (Рамос, 46), Вейналдум, Ді Марія, Еррера (Янсане, 75), Гує, Мессі, Ікарді

Вилучення: Рамос, 86 (друга жовта картка)

Відео огляд поєдинку

Читайте такожШалений камбек та серія пенальті: Ліверпуль здолав Лестер і вийшов до півфіналу Кубка англійської ліги (відео)

Чемпіонат Франції: положення команд

  • ПСЖ лідирує після 19 турів - у них 46 очок.
  • Друге місце ділять "Ніцца" та "Марсель" - у них по 33 бали.
  • "Ренн" замикає топ-4 - в них 31 очко.