Агент прокоментував чутки про можливий трансфер Ярмоленка до Туреччини

Вадим Шаблій спростував новини про інтерес "Фенербахче" до лідера збірної України.

Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко, гол якого УЄФА включив до переліку найкращих на Євро-2020, не переходитиме в турецькі клуби.

Про це повідомив агент Ярмоленка Вадим Шаблій, передає "Брутальний футбол".

Турецькі мас-медіа активно сватають хавбека лондонського "Вест Хема" до "Фенербахче" та "Галатасарая", але Шаблій спростував ці фейки. Агент футболіста сказав, що жодних пропозицій не надходило, а сам Ярмоленко зараз на відпочинку після виснажливого чемпіонату Європи.

Нагадаємо, що деякі турецькі джерела називали конкретні суми, які "Фенербахче" буцімто пропонував Ярмоленку. За їх версією "Фенер" готовий дати 4 мільйони євро на рік українцю, а той нібито прийняв цю пропозицію, відхиливши контракт "Галатасарая" на 2,5 мільйони євро.

Читайте такожАнглійський клуб веде переговори щодо трансферу воротаря збірної України - ЗМІ

Андрій Ярмоленко: кар'єра в "Вест Хемі"

  • Ярмоленко перейшов до "Вест Хему" у 2018 році з "Боруссії" Дортмунд. Його контракт розрахований до 2022 року.
  • У своїх двох перших сезонах в клубі українець зазнавав травм, через які вибував на тривалі терміни. У сезоні 2020-2021 Ярмоленко також пропустив великий відрізок через травму - він не з'являвся на полі з 9 лютого по 9 травня.
  • У сезоні 2020-2021 на рахунку українця 21 матч, 3 голи і 4 результативні передачі у складі "молотобійців" у всіх турнірах.
  • Повідомлялося, що взимку Ярмоленко відмовився від привабливих пропозицій щодо зміни клубу.
  • За підсумками сезону 2019-2020 гол Ярмоленка було визнано найкращим голом "Вест Хема".