Андрій Ярмоленко / фото REUTERS

Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко, гол якого УЄФА включив до переліку найкращих на Євро-2020, не переходитиме в турецькі клуби.

Про це повідомив агент Ярмоленка Вадим Шаблій, передає "Брутальний футбол".

Турецькі мас-медіа активно сватають хавбека лондонського "Вест Хема" до "Фенербахче" та "Галатасарая", але Шаблій спростував ці фейки. Агент футболіста сказав, що жодних пропозицій не надходило, а сам Ярмоленко зараз на відпочинку після виснажливого чемпіонату Європи.

Відео дня

Нагадаємо, що деякі турецькі джерела називали конкретні суми, які "Фенербахче" буцімто пропонував Ярмоленку. За їх версією "Фенер" готовий дати 4 мільйони євро на рік українцю, а той нібито прийняв цю пропозицію, відхиливши контракт "Галатасарая" на 2,5 мільйони євро.

Читайте такожАнглійський клуб веде переговори щодо трансферу воротаря збірної України - ЗМІ

Андрій Ярмоленко: кар'єра в "Вест Хемі"

  • Ярмоленко перейшов до "Вест Хему" у 2018 році з "Боруссії" Дортмунд. Його контракт розрахований до 2022 року.
  • У своїх двох перших сезонах в клубі українець зазнавав травм, через які вибував на тривалі терміни. У сезоні 2020-2021 Ярмоленко також пропустив великий відрізок через травму - він не з'являвся на полі з 9 лютого по 9 травня.
  • У сезоні 2020-2021 на рахунку українця 21 матч, 3 голи і 4 результативні передачі у складі "молотобійців" у всіх турнірах.
  • Повідомлялося, що взимку Ярмоленко відмовився від привабливих пропозицій щодо зміни клубу.
  • За підсумками сезону 2019-2020 гол Ярмоленка було визнано найкращим голом "Вест Хема".