Лука Аронов / фото ФК Рух

9-річний вихованець львівського "Руху" Лука Аронов долучився до збору на позашляховики для ЗСУ. Юний футболіст разом з батьком виставили на аукціон марки "руский воєнний корабль… всьо".

Спочатку вони планували вторгувати 90 тисяч гривень, але вийшло навіть більше – 120 тисяч гривень. Ці кошти стали частиною для загальної суми на автомобіль, котрий вже в користуванні ЗСУ на фронті.

На цьому Лука не зупинився і у своєму Instagram відкрив збір на ще два автомобілі. У цьому аукціоні проводився розіграш марок "Українська мрія".

Відео дня

Вже зібрано 100 тисяч гривень із 225 тисяч. Таким чином, можна сказати, що 9-річний футболіст зібрав для ЗСУ загалом близько 220 тисяч гривень. І це ще не кінець.

Сам Лука прокоментував цей вчинок так:

"Я вважаю, що в такий час кожен українець повинен приносити користь своїй країні, тому ми вирішили збирати кошти для наших військових. Мені приємно, що мене відзначив Максим Козицький, але хочу сказати, що це не лише моя заслуга, але й усіх людей, які надсилали кошти, та волонтерів, які нам допомагали", - сказав юний футболіст для сайту ФК "Рух".

Нагадаємо, раніше дівчинка з Києва награла в шашки купу грошей і принесла кошти особисто Сергію Притулі.

Вас також можуть зацікавити новини: