Игроки

Мер Лестера Пітер Солсбі вважає, що низка вулиць англійського міста можуть бути названі на честь діючих футболістів клубу "Лестер Сіті", повідомляє Sky Sports.

Щоправда, це може відбутися лише в тому випадку, якщо футболісти стануть у нинішньому сезоні чемпіонами англійської Прем'єр-ліги.

За словами Солсбі, вулиці можуть бути названі прізвищами форварда Джеймі Варді, захисника Денні Дрінквотера та воротаря Каспера Шмейхеля. Також одна з доріг може отримати ім'я головного тренера "Лестера" Клаудіо Раньєрі.

Відео дня

Мер підкреслив, що раніше у трьохсоттисячну місті вже називали різні об'єкти на честь спортсменів. Зокрема, дорога, яка веде до стадіону "Лестера" носить ім'я відомого в минулому футболіста збірної Англії Гарі Лінекера, який народився в Лестері і провів тут перші роки кар'єри.

Нинішній сезон обіцяє стати найуспішнішим в історії "Лестер Сіті". Команда, яка лише в 2014 році вийшла в Прем'єр-лігу, має високі шанси стати чемпіоном Англії. За шість турів до кінця чемпіонату підопічні Раньєрі випереджають своїх найближчих переслідувачів з лондонсокого "Тоттенхема" на сім очок.