Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі / фото instagram.com/toprank

Колишній чемпіон світу у другій середній вазі Карл Фроч поділився своєю думкою про поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

Британець зазначив, що "Циганський король" вже пройшов свій пік і знаходиться не в кращій формі. На думку Фроча, цей бій може завершиться будь-яким результатом. 

"Сподіваюся, що Ф'юрі зможе стати тим хлопцем, який тричі бився з Вайлдером, показати хороший виступ і зберегти титули у Великобританії. Я думаю, що бій проти Усика може закінчитися будь-яким результатом.

Відео дня

Я вважаю Ф'юрі невеликим андердогом, хоча спочатку для мене він був фаворитом через його габарити. Усик - справжній боєць з сильним розумом. Він воїн. Я навіть не уявляю, що його хтось коли-небудь поб'є, бо він такий хороший, але хто знає. Хороший великий хлопець завжди поб'є хорошого маленького.

З того, що я бачив і чув, Тайсон пройшов свій пік, він занепав. Ф'юрі і так великий, але у нього багато ваги на талії, і зараз він щосили намагається скинути її. Тайсон в середині четвертого десятка. Його не хвилюють гроші. Слухаючи його і дивлячись його документальний фільм на Netflix, він страждає психічними розладами", - наводить слова Фроча BoxingSocial.

Нагадаємо, бій Усик - Ф'юрі відбудеться 17 лютого наступного року в Саудівській Аравії. На кону в цьому поєдинку вперше в історії стоятимуть 4 головні пояси в королівському дивізіоні.

Вас також можуть зацікавити новини: