"Віддаю перевагу Тайсону": відомий український боксер здивував прогнозом на бій Усик - Ф'юрі

Сергій Дерев'янченко висловив свою думку про майбутню сутичку Усика і Ф'юрі.

Знаменитий український боксер Сергій Дерев'янченко поділився своїм прогнозом на поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком

38-річний спортсмен заявив, що в цьому бою більше шансів на перемогу у "Циганського короля". При цьому Дерев'янченко зазначив, що в попередньому бою проти Френсіса Нганну британець був у поганій формі і якщо він погано підготується до поєдинку з Усиком, то Олександр повинен буде його здолати.  

"Я трохи віддаю перевагу Тайсону Ф'юрі. Хоча і вважаю, що в попередньому поєдинку проти Френсіса Нганну він програв. Це особисто моя точка зору. Думаю, що якщо він буде виглядати так само проти Усика, то Олександр повинен його проходити.

Але все-таки потрібно віддати належне і Нганну. Він дуже здоровенний, дуже міцний, у нього дуже потужний удар. У Усика зовсім інші сильні сторони. У нього сильна робота ніг. Він класно рухається. Питання в тому, як він буде використовувати їх проти Ф'юрі, враховуючи, що він нижчий і що він має менший розмах рук.

Питання в тому, як він буде на ногах "розсмикувати" Ф'юрі, як буде його "витягувати" на себе...", - наводить слова Дерев'янченко Національна ліга професійного боксу України. 

Нагадаємо, поєдинок Усик - Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в Саудівській Аравії. Переможець цього бою отримає спеціальний пояс абсолютного чемпіона світу. Він буде прикрашений золотом і сріблом, а буквами буде нанесений напис World Heawyweight Undisputed Champion - "Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі".  

Додамо, що Олександр Усик на профі-рингу здобув 21 перемогу в 21 бою, а в послужному списку Тайсона Ф'юрі 34 перемоги і одна нічия в 35 боях. 

Вас також можуть зацікавити новини: