Сергій Дерев'янченко / фото BoxingScene

Знаменитий український боксер Сергій Дерев'янченко поділився своїм прогнозом на поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком

38-річний спортсмен заявив, що в цьому бою більше шансів на перемогу у "Циганського короля". При цьому Дерев'янченко зазначив, що в попередньому бою проти Френсіса Нганну британець був у поганій формі і якщо він погано підготується до поєдинку з Усиком, то Олександр повинен буде його здолати.  

"Я трохи віддаю перевагу Тайсону Ф'юрі. Хоча і вважаю, що в попередньому поєдинку проти Френсіса Нганну він програв. Це особисто моя точка зору. Думаю, що якщо він буде виглядати так само проти Усика, то Олександр повинен його проходити.

Відео дня

Але все-таки потрібно віддати належне і Нганну. Він дуже здоровенний, дуже міцний, у нього дуже потужний удар. У Усика зовсім інші сильні сторони. У нього сильна робота ніг. Він класно рухається. Питання в тому, як він буде використовувати їх проти Ф'юрі, враховуючи, що він нижчий і що він має менший розмах рук.

Питання в тому, як він буде на ногах "розсмикувати" Ф'юрі, як буде його "витягувати" на себе...", - наводить слова Дерев'янченко Національна ліга професійного боксу України. 

Нагадаємо, поєдинок Усик - Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в Саудівській Аравії. Переможець цього бою отримає спеціальний пояс абсолютного чемпіона світу. Він буде прикрашений золотом і сріблом, а буквами буде нанесений напис World Heawyweight Undisputed Champion - "Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі".  

Додамо, що Олександр Усик на профі-рингу здобув 21 перемогу в 21 бою, а в послужному списку Тайсона Ф'юрі 34 перемоги і одна нічия в 35 боях. 

Вас також можуть зацікавити новини: