Тайсон Ф'юрі / фото REUTERS

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі (32-0-1, 23 КО) поділився думками про бій з Дереком Чісорою (33-12, 23 КО).

"Того, хто битиметься з Дереком Чісорою, чекає хороший бій. Цього року мені потрібен був бій. Я люблю битися, якби я міг провести 12 поєдинків наступного року, я б це зробив. Я роблю те, що мені подобається, я дуже серйозно ставлюся до своєї кар’єри. У бізнесі немає друзів, і це бізнес. Тож ми підемо туди і виб'ємо одне одного до дідька. Кожного разу, коли ви виходите на ринг із боксером надважкої ваги, ви ризикуєте", - наголосив Ф'юрі на прес-конференції перед поєдинком.

"Циганський король" також зазначив, що він з повагою ставиться до Чісори.

Відео дня

"Ніколи нікого не недооцінюйте. Тому що все може піти не так, як ми вже бачили багато, багато разів у минулому, коли чемпіони недооцінюють своїх суперників. Зі мною цього ніколи не станеться. Я дуже наполегливо тренуюся і поважаю кожного суперника. Для цього бою я тренувався дев’ять тижнів. У мене не було сексу шість тижнів, і я вийду туди, як розгульний кролик. Дерек спробує нокаутувати мене, і я спробую нокаутувати його", - сказав Ф'юрі.

Ф'юрі - Чісора: профайли боксерів

  • Тайсон Ф'юрі в своєму останньому бою нокаутував Ділліана Вайта у квітні 2022 року, захистивши свій титул чемпіона світу за версією WBC.
  • Після цього бою Ф'юрі повідомив про намір завершити кар'єру, але оголосив про повернення на ринг після перемоги Усика над Джошуа. 
  • На рахунку 34-річного Ф'юрі 32 перемоги (23 - нокаутом) і одна нічия.
  • Дерек Чісора в своєму останньому бою в липні 2022 року здобув перемогу роздільним рішенням суддів над Кубратом Пулєвим і завоював вакантний пояс WBA International. 
  • У послужному списку 38-річного Чісори 33 перемоги (23 - нокаутом) і 12 поразок.

Вас також можуть зацікавити новини: