Ф'юрі назвав причину своєї поразки в бою з Усиком / колаж УНІАН, скриншот, фото ua.depositphotos.com

Тайсон Ф'юрі через місяць після програшу в поєдинку за всі пояси надважкої ваги проти Олександра Усика детально розповів про бій і назвав головну причину своєї поразки.

Як пише sport.ua, за словами Ф’юрі, він "занадто багато веселився", що врешті й привело до програшу.

"Я багато разів переглядав бій і все одно отримував одну й ту саму відповідь – я думав, що виграв. Усик знає, що він мене не переміг... Я думав, що майже всі раунди я бив його по голові. Він розбив мені ніс у восьмому раунді, отримав 10-8 у дев'ятому раунді, і я віддав йому десятий раунд. Але крім цього я не дав йому жодного раунду", - заявив Ф’юрі.

Відео дня

Боксер зазначив, що бій був "набагато простішим, ніж він думав".

"Люди говорили, що по ньому важко влучити, а я завдавав йому комбінації з чотирьох ударів і сміявся над ним. Моя проблема в тому, що я, напевно, занадто багато веселився. Це було занадто легко. Наче я був там із місцевим боксером-аматором. Я занадто насолоджувався цим, дуркував і поплатився за це в дев'ятому раунді", – сказав Тайсон.

Говорячи про майбутній бій-реванш з Усиком, Тайсон заявив, що з нетерпінням чекає цього поєдинку.

"Я повинен вибити його з гри, тому що мені не бачити перемоги суддівським рішенням. Це сумно, тому що виграти бій і так досить складно, не кажучи вже про те, що потрібно когось нокаутувати. Але я впевнений у своїх силах і з нетерпінням чекаю цього поєдинку... Я чув, що у нього зламана щелепа і очна ямка, тож одужуй, і побачимося в грудні", – сказав Тайсон.

Усик - Ф'юрі - новини

Британський боксер Тайсон Ф'юрі має намір провести бій-реванш проти Олександра Усика. Як стало відомо, він відбудеться 21 грудня в Саудівській Аравії. 

Раніше Ф'юрі відзначився черговою скандальною заявою, сказавши, що не погоджується з перемогою Усика. За словами британця, "його країна перебуває у стані війни, тому люди стають на бік країни, яка перебуває у стані війни".

Вас також можуть зацікавити новини: