Ентоні Джошуа і Олександр Усик / фото REUTERS

Бій-реванш зірки надважкої ваги Ентоні Джошуа та українського боксера Олександра Усика швидше за все не відбудеться у лютому через пошкодження на обличчі останнього.

Про це повідомив промоутер британця Едді Хірн для BoxingNews24. 

Хірн зазначив, що через розсічення в Усика, яке він отримав під час бою з Джошуа, повторний поєдинок доведеться перенести з лютого на березень-квітень. 

Відео дня

"У мене запланована зустріч з Красюком (промоутер Усика - прим.ред.) наприкінці жовтня, коли все вляжеться. Швидше за все, бій пройде в березні або квітні. В Усика було сильне розсічення обличчя. Упевнений, що вони підуть у відпустку, так що команда Усика навряд чи буде активно працювати до грудня. Вже потім ми почнемо будувати плани", - сказав Хірн. 

"Вважаю, що Джошуа однозначно поб'ється з Ф'юрі, Вайлдером, Вайтом та Усиком, тому що він постійно зустрічався з топовими бійцями. Ентоні продовжить це робити. Але думаю, що наразі бій з Усиком - єдине, про що справді думає Джошуа", - додав Хірн.

Читайте такожПромоутер Джошуа не став виключати можливість проведення реваншу з Усиком у Києві 

Усик - Джошуа: підсумки бою

  • Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів і завоював пояси WBO, WBA, IBF і IBO в суперважкій вазі.
  • Були опубліковані статистика ударів і суддівський протокол бою.
  • Усик став чемпіоном світу у другій ваговій категорії - раніше українець був абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі.
  • Пояси чемпіона світу в суперважкій вазі повернулися в Україну вперше з 2015 року, коли Володимир Кличко програв Тайсону Ф'юрі.
  • Усик - третій українець, який став чемпіоном світу в супертяжах. Також він увійшов в історію в одному ряду з Евандером Холіфілдом.
  • Усик провів свій 19-й поєдинок на профі-рингу і здобув 19-ту перемогу. Для Джошуа це був 26-й бій, він зазнав другої поразки.