Тімоті Бредлі ставить на Василя Ломаченка / фото BoxingScene

Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях Тімоті Бредлі дав свій прогноз на бій між Василем Ломаченком та Масайоші Накатані.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію бою Ломаченко - Накатані.

Бредлі цитує BoxingScene.

Відео дня

"Накатані - більше і вище, але він не дуже вмілий. Йому не позичати стійкості - це важливо, але стійкість - це лише частина боксерських навичок. Накатані не здасться, але він робить в рингу масу помилок і не особливо захищається. Така комбінація - найгірший варіант у поєдинку проти такого боксера, як Ломаченко. Він розважливий, технічний, з величезними досвідом і впевненістю", - сказав Бредлі.

Екс-чемпіон вважає, що бій завершиться достроковою перемогою українця:

"Ломаченко вірить, що нокаутує Накатані. Я не можу не погодитися з цим. Вважаю, що рефері в підсумку доведеться втрутитися і зупинити бій - так сильно Ломаченко поб'є Накатані. Не думаю, що кут японця самостійно зупинить бій".

Читайте такожЛомаченко назвав ключ до перемоги у бою з Накатані (відео)

"Ломаченко буде поступово використовувати помилки Накатані на свою користь. Він буде повільно розтрощувати Накатані, підбираючись все ближче і ближче. Я думаю, що бій закінчиться в пізніх раундах. Припустимо, що це буде перемога в 11-му або 12-му раундах", - підсумував Бредлі.

Ломаченко - Накатані: перед боєм

  • Бій Ломаченко - Накатані пройде в США в ніч з 26 на 27 червня.
  • Василь Ломаченко свій попередній бій провів 17 жовтня. У бою за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі він програв Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів і втратив всі свої пояси. Всього на рахунку українця 14 перемог (10 нокаутом) при 2 поразках.
  • Накатані в попередній раз виходив на ринг 12 грудня минулого року. Він технічним нокаутом виграв у Фелікса Вердехо і завоював пояс Інтерконтинентального чемпіона WBO. Всього на рахунку 32-річного японця 19 перемог (13 нокаутом) і 1 поразка.
  • Накатані, як і Ломаченко, програвав Теофімо Лопесу рішенням суддів. Бій відбувся в 2019 році.
  • У травні в мережі з'явився промо-ролик до бою Ломаченко - Накатані.
  • Перед боєм пройшла традиційна процедура зважування.