Промоутер Ф'юрі знецінив шанси Джошуа у бою-реванші проти Усика

Френк Воррен наголосив, що Олександр Усик взагалі не схожий на Енді Руїса.

Промоутер Френк Воррен, який представляє інтереси Тайсона Ф'юрі, не вірить, що Ентоні Джошуа зможе перемогти Олександра Усика в реванші, який планується на лютий-березень.

Про це Воррен сказав у своєму інтерв'ю для Boxingscene.

"Тиждень тому на стадіоні "Тоттенхема" були яскраві феєрверки, але вони виявилися єдиними пострілами від кута Ентоні Джошуа. Олександр Усик загасив вогонь Ей-Джея. Як же ми всі хотіли б побачити Ф'юрі проти Джошуа на піку їхніх можливостей. Але тепер цього не буде", - зазначив Воррен.

"Усик зараз - великий гравець в суперважкій вазі. Я не хочу добивати Джошуа, бо лежачого не б'ють. Але я не можу уявити, що його реванш з Усиком істотно відрізнятиметься від того, що ми вже бачили. На відміну від Енді Руїса, попереднього кривдника Джошуа, якого Ентоні здолав потім у повторному бою, Усик не буде поневірятися по вечірках і не втратить жахливим чином свою форму", - розповів промоутер.

"Бій з Усиком - очевидне рішення за умови, що у нас все добре складеться 9 жовтня", - додав насамкінець Воррен, маючи на увазі поєдинок Ф'юрі проти Деонтея Вайлдера.

Читайте такожЛегенда боксу Тайсон висловився про бій Усик - Джошуа

Усик - Джошуа: підсумки бою

  • Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів і завоював пояси WBO, WBA, IBF і IBO в суперважкій вазі.
  • Були опубліковані статистика ударів і суддівський протокол бою.
  • Усик став чемпіоном світу у другій ваговій категорії - раніше українець був абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі.
  • Пояси чемпіона світу в суперважкій вазі повернулися в Україну вперше з 2015 року, коли Володимир Кличко програв Тайсону Ф'юрі.
  • Усик - третій українець, який став чемпіоном світу в супертяжах. Також він увійшов в історію в одному ряду з Евандером Холіфілдом.
  • Усик провів свій 19-й поєдинок на профі-рингу і здобув 19-ту перемогу. Для Джошуа це був 26-й бій, він зазнав другої поразки.