Василь Ломаченко і Масайоші Накатані / фото instagram.com/toprank

Український боксер Василь Ломаченко в Лас-Вегасі проведе бій проти японця Масайоші Накатані. Поєдинок відбудеться рано вранці 27 червня за київським часом.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію бою Ломаченко - Накатані.

Ломаченко - Накатані: де дивитися бій

Початок бою - орієнтовно не раніше 05.00 ранку.

Василь Ломаченко

Ломаченко повертається на ринг після поразки в головному бою своєї кар'єри - в жовтні минулого року українець програв Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів і втратив всі свої пояси, зупинившись за крок від звання абсолютного чемпіона світу.

Український боксер вирішив залишитися в легкій вазі і зробити ще одну спробу завоювати всі пояси. Від реваншу Лопес відмовився, і тепер Ломаченку доводиться починати все з початку.

Бій проти Масайоші Накатані стане для Ломаченка першим на профі-рингу, в якому не стоятиме жодних поясів. У дебютному бою Ломаченка на кону стояв пояс інтернаціонального чемпіона за версією WBO, а далі - в кожному бою розігрувалися пояси чемпіона світу.

Для 33-річного Ломаченка це буде 17-й бій у профі. Українець виграв 14 разів (10 - достроково), а також два рази програв (Лопесу й Орландо Салідо).

Перед боєм Top Rank яскравим відео нагадав, як Ломаченко знущався над деякими суперниками.

Ломаченко - Накатані: прогноз букмекерів

Масайоші Накатані

Читайте такожЛомаченко розсмішив свого суперника на дуелі поглядів перед боєм (відео)

Масайоші Накатані - можливо, найкращий варіант для Ломаченка, щоб повернутися після поразки. Це міцний і сміливий боєць, поєдинок проти якого буде непростим. У бою проти суперника, який перевершує Ломаченка за габаритами (Накатані вище на 12 см, а розмах рук - більше на 14 см), українець повинен продемонструвати, що його ще рано списувати з рахунків у легкій вазі.

32-річний Накатані на профі-рингу виступає з 2011 року. Він провів 20 боїв, в яких здобув 19 перемог (13 - нокаутом) і зазнав однієї поразки - теж від Лопеса. Цей бій відбувся в липні 2019 року, і завершився поразкою Накатані одноголосним рішенням суддів.

Після цього Накатані в грудні минулого року провів бій з Феліксом Вердехо і переміг технічним нокаутом.

Відзначимо, що японець входить в топ-10 рейтингів всіх головних боксерських організацій. Найвища позиція у нього в рейтингу WBO-5-е місце.

Церемонія зважування

За день до бою Ломаченко виявився трохи важче Накатані. Обидва боксери вклалися в ліміт легкої ваги.

Василь Ломаченко (Україна) - 61.05 кг

Масайоші Накатані (Японія) - 60.96 кг

Слова перед боєм

Василь Ломаченко:

"Ключ до перемоги в бою з Накатані - це IQ і швидкість. Атаки по корпусу теж зіграють свою роль. У плані швидкості я буду починати, як завжди. Спочатку бій на цих вихідних, виконання роботи, потім я зможу відповідати на питання про майбутнє".

Масайоші Накатані:

"Бій з Ломаченком - це бій, який я повинен виграти і хочу виграти. Коли все прояснилося з приводу цього бою, я подумав, що це найбільший бій в моїй кар'єрі на даний момент. Але сам факт поєдинку нічого не означає, якщо ти не виграєш, так що я повинен виграти".

Промо-ролик до бою