Співає та одночасно боксує: Усик показав, як готується до реваншу з Ф'юрі (відео)

Поєдинок між Усиком та Ф'юрі відбудеться 21 грудня.

Український боксер Олександр Усик показав, як готується до поєдинку проти британця Тайсона Ф'юрі.

Під час тренування чемпіон світу з боксу у надважкій вазі співає та одночасно боксує, що вразило користувачів мережі.

Спортсмен під час підготовки виконав пісню гурту Бумбокс "Любила". Відомо, що реванш проти Ф'юрі відбудеться 21 грудня в Саудівській Аравії. 

Водночас ексчемпіон світу у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі відзначився новою скандальною заявою на адресу Олександра Усика. Боксер послав до біса Усика та всю його команду, а також заявив, що переможе українця в реванші та поверне свій титул. 

"У тебе був шанс мене нокаутувати, але ти не закінчив роботу! Твоя помилка! Тепер ти точно відчуєш лютість моєї загрози. До біса Олександра Усика! До біса Егіса Клімаса! До біса Олександра Красюка! І якщо ви топите за Усика, до біса і вас теж! Циганський король іде за вами. 21 грудня буде моїм - я проти всього світу. Зустрічайте триразового чемпіона світу!" - написав Ф'юрі у своєму Instagram

Своєю чергою Олександр Усик спокійно відповів на закиди Ф'юрі:

"Ти реально крутий, мій друже".

Останні новини боксу

Як писав УНІАН, тренер британського боксера Денієля Дюбуа Дон Чарльз відзначився скандальною заявою на адресу чемпіона світу у суперважкій вазі Олександра Усика. Він заявив, що український боксер є фальшивим володарем поясів, а також звинуватив його у шахрайстві. 

Також повідомлялось, що Тайсон Ф'юрі емоційно відреагував на поразку Ентоні Джошуа в бою  проти чемпіона IBF Даніеля Дюбуа. Боксер навіть звернувся до голови Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії, аби той повернув йому гроші. 

Вас також можуть зацікавити новини: