Василь Ломаченко / фото REUTERS

Український боксер Василь Ломаченко прокоментував сенсаційну поразку американця Теофімо Лопеса від австралійця Джорджа Камбососа у бою за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Ломаченко цитує Sky Sports.

"Перед поєдинком я давав Камбососу певні шанси, але, звичайно ж, думав, що Лопес переможе в цьому бою. Але що є, то є. Це боксерське життя", - сказав Ломаченко.

"Звичайно, я хочу битися за пояси. Зараз це моя мета в боксі. Моя мотивація - стати абсолютним чемпіоном світу. Подивимося, чи зустрінуся я з Камбососом. Безумовно, я хочу цей бій, але зараз на мене чекає бій 11 грудня. Я зосереджений на поєдинку з Річардом Коммі. Після цього бою я зможу говорити про своє майбутнє".

На питання про те, чи вважає Ломаченко себе найкращим у легкій ваговій категорії, він відповів:

Читайте такожКривдник Ломаченка Лопес з ганьбою покине легкий дивізіон

"Не хочу говорити про себе. Це питання до вболівальників і людей, які розбираються в боксі. Але якщо говорити про мої навички, то я завжди намагаюся показати свій найкращий стиль, свої найкращі вміння".

Ситуація в легкій вазі

  • Джордж Камбосос переміг Теофімо Лопеса і став володарем титулів WBC Franchise, WBO, WBA та IBF в легкій вазі. Раніше три з чотирьох цих поясів належали Ломаченку.
  • Український боксер свій найближчий бій проведе 11 грудня - проти Річарда Коммі.
  • Вже три боксери виявили бажання зустрітися з Камбососом - володар пояса WBC Девін Хейні, Райан Гарсія, а також Шакур Стівенсон.
  • Сам Камбосос раніше заявляв, що дасть шанс Ломаченку, коли завоює пояси. Промоутер Камбососа сказав, що українець входить до числа можливих суперників австралійця.