Василь Ломаченко - Джордж Камбосос / фото twitter.com/trboxing

У середу, 31 січня, стало відомо, що наступним суперником українського боксера Василя Ломаченка стане австралієць Джордж Камбосос. 

Бій Ломаченко - Камбосос відбудеться 12 травня в австралійському місті Перт. На кону в цьому поєдинку стоятиме вакантний титул IBF в легкій вазі. 

Незважаючи на те, що бій відбудеться на батьківщині Джоджа Камбососа, фаворитом цієї сутички букмекерські аналітики вважають Василя Ломаченка.

Відео дня

Перемогу україннского боксера аналітики оцінили коефіцієнтом 1,18. Ставки на перемогу представника Австралії приймають з коефіцієнтом 6,00. Нічия - 25,00. 

Варто відзначити, що фаворитом в цьому бою Ломаченко вважають і більшість експертів. Зокрема, колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Пол Маліньяджі вважає, що Камбососу буде складно виграти в українця навіть один раунд.

"Думаю, Камбосос насилу виграє у Ломаченка один раунд або навіть не виграє жодного. Мені здається, після цього бою він завершить кар'єру.

Останні бої забезпечили його фінансово, тому проблем бути не повинно. Віддамо йому належне за перемогу над Тео Лопесом, яка дозволила йому потім провести вигідні бої", - наводить слова Маліньяджі Boxing Scene

Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук також віддає перевагу Василю Ломаченку в протистоянні з Камбососом. 

"Пропоную, що Ломаченко переможе. Але вони боксуватимуть у Камбососа вдома. Можливі проблеми з акліматизацією. І все що завгодно може бути. Це бокс. Це такий вид спорту, в якому ніколи не можна віддавати 100% на чиюсь користь. Я б теж поставив на те, що Ломаченко його обіграє, зводить до школи. Але може бути і таке, що Камбосос затягне бій на 12 раундів. Що не дасть Василю боксувати, буде клинчувати, зламає бій. Тоді, можливо, віддадуть йому перемогу", - сказав Богачук у коментарі Національній лізі професійного боксу України.

Непереможений чемпіон світу в трьох вагових категоріях американець Шакур Стівенсон також вважає українця фаворитом. 

"Я думаю, що Ломаченко зупинить Камбососа. Вважаю, Камбосос не дотягує до високого рівня. Потім буде моя черга. Мені здається, я повинен зустрітися з Ломаченком", - написав Стівенсон у своєму Твіттері. 

Додамо, що Василь Ломаченко на професійному рингу провів 20 боїв, 17 з яких він виграв і три програв. У послужному списку Джорджа Камбососа 21 перемога і 2 поразки в 23 поєдинках. 

Вас також можуть зацікавити новини: