Леннокс Льюїс / фото instagram.com/mrlennoxlewis

Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс прокоментував результат поєдинку володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі проти екс-чемпіона UFC Френсіса Нганну.

На думку легендарного британця, "Циганський король" заслужено виграв цей бій. При цьому, Льюїс зазначив, що Ф'юрі підійшов до поєдинку проти Нганну не в оптимальній формі через що йому не вдалося здобути більш переконливу перемогу. 

"Я думаю, що Тайсон Ф'юрі переміг. Він завдавав багато ударів. Він добре працював джебом.

Відео дня

Френсіс Нганну мене справді здивував. Він показав хорошу витримку і терпіння. Можна сказати, що він чекав ідеальної можливості, після чого завдав удару, коли Ф'юрі втратив рівновагу.

У Ф'юрі не було бази, він не був на сто відсотків готовий. Як на мене, це було схоже на розминку перед великим боєм", - наводить слова Леннокса Льюїса BoxingScene.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі переміг Френсіса Нганну роздільним рішенням суддів. У 3-му раунді екс-чемпіон UFC відправив "Циганського короля" в нокдаун, проте розвинути цей успіх камерунцю не вдалося. 

Додамо, що наступним суперником Тайсона Ф'юрі стане українець Олександр Усик. Очікується, що цей бій відбудеться 23 грудня 2023 року. 

Вас також можуть зацікавити новини: