Боксер у військовій формі завдав удару по позиціях РФ / колаж УНІАН, фото Instagram/Денис Берінчик, скриншот

Чемпіон світу з боксу Денис Берінчик приїхав на передову до українських захисників та особисто помстився окупантам за обстріл дитячої лікарні "Охматдит". Відповідне відео з'явилося в Instagram боксера. 

За інформацією 24 каналу, Берінчик відвідав один з найгарячіших напрямків фронту. Також чемпіон світу привіз українським військовим потрібне спорядження. Під час своєї поїздки Денис зробив постріл з гармати та передав "привіт" російським загарбникам. 

"Постріл! За "Охматдит", - сказав Берінчик.

Атака РФ на "Охматдит" - що відомо

Як писав УНІАН, 8 липня окупанти здійснили масований ракетний удар по Києву. Одна з ракет влучила в будівлю "Охматдиту"

Вже 9 липня на місці "прильоту" було завершено аварійно-рятувальні роботи. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що внаслідок атаки загинуло 2 двоє людей, ще 32 отримали поранення

Водночас генеральний прокурор України Андрій Костін закликав Міжнародний кримінальний суд (МКС) порушити справу проти Росії через ракетний удар по дитячій лікарні "Охматдит".

"Україна готова поділитися з судом будь-якими речовими доказами або деталями свого розслідування щодо злочинів Росії. Ключовим елементом кримінального переслідування за злочини проти людяності є демонстрація систематичних нападів окупантів на мирних жителів. Важливо показати, що сама Росія зараз є злочинною державою", - зазначив він. 

Вас також можуть зацікавити новини: