Подготовка Кличко к бою буде проходить в безопасности / klitschko-brothers.com

Про це повідомляє sportbox.ru.

Слід зазначити, що Кличко завершив початкову підготовчу фазу до поєдинку проти обов'язкового претендента на титул IBF болгарина Кубрата Пулєва у Флориді і вилетів на спаринг-сесію у тірольському містечку Австрії.

Георгій С. вже встановив шпигунські камери в залі, де працює Кличка з метою запобігання прихованої зйомки Володимира в парах. Зараз він разом з охороною готелю, де проживає і тренується Кличко, розробляє оборонну концепцію захисту від небажаних візитів Бріггса.

Відео дня

Нагадаємо, що між Кличком і Бріггсом в останній час сталася низка інцидентів. Американський боксер постійно провокує українця, бажаючи таким чином домогтися зустрічі з ним у ринзі. Зокрема, останній інцидент стався в ресторані, де українець збирався пообідати, але увірвався до закладу Бріггс відібрав у українця тарілку з їжею і демонстративно почав їсти. У відповідь, Володимир вилив на американця склянку води. Після того як Бріггс скинув зі столу всю посуд його скрутили і вивели. Йдучи Бріггс наступив на осколки битого посуду і травмував ногу, провівши після цього деякий час у лікарні.

Як повідомляв УНІАН, бій Кличко-Пулєв відбудеться 6 вересня в німецькому Гамбурзі.

Читайте всі новини про бій Володимир Кличко - Кубрат Пулєв завдяки прес-туру у Гамбург, організованому ТМ «Агробізнес».