Олександр Лук`янченко
Як передає кореспондент УНІАН, англійську команду футболістів зустрічали біля нового готелю «Вікторія» неподалік від «Донбас Арени» близько 200 уболівальників, серед яких більшість були одягнені у форму волонтерів Євро-2012. Практично всі зустрічаючі тримали в руках маленькі прапорці Англії, а на турнікетах, що відокремлюють вболівальників від центрального входу до готелю, було розтягнуто плакат «Welcome to Donetsk». Також на зустріч до готелю прибув і Донецький міський голова Олександр Лук’янченко.

За кілька хвилин до приїзду футболістів мер, відповідаючи на питання англійських тележурналістів, відзначив, що «команда Англії входить в еліту європейських команд, тому нам приємно, що команда Англії гратиме в нашому рідному місті».

О.Лук’янченко зазначив, що в Донецьку «готові проявити гостинність і зустріти гідно будь-яких гостей, які приїдуть до нас на чемпіонат Європи».

Відео дня

Автобус, прикрашений символікою Євро-2012, з англійськими футболістами по дорозі до готелю супроводжував ескорт мотоциклістів. Біля головного входу до готелю футболісти англійської збірної були зустрінуті гучними оваціями присутніх.

Збірна Англії «без емоцій» висадилася у Донецьку
Уболівальники злагоджено скандували вітання англійською мовою, хоча частина присутніх тут російських уболівальників кричали: «Росія».

Футболісти збірної Англії у строгих костюмах, білих сорочках з червоними стрічками бейджиків досить швидко і без емоцій пройшли в будівлю готелю.