Бекхем приносить користь... навіть сидячи на лавці
Девід Бекхем приносить користь "Лос-Анджелес Гелаксі" навіть якщо не виходить на поле. Таку думку висловили генеральний менеджер команди Алексі Лалас і наставник клубу MLS Франк Яллоп.

Англієць відновлюється після травми щиколотки, яку він одержав ще під час відбіркового поєдинку Євро-2008 проти Естонії. За новий клуб півзахисник провів лише одне тренування 12 липня і з`явився на 16 хвилин в контрольному матчі з "Челсі". Решту часу Бекхем приділяє лікуванню, але завжди знаходиться поряд з партнерами. У поєдинку з "Чівасом" футболіст залишився на лаві запасних, але брав у грі активну участь, передає Reuters.

"Ми раді, що він прагне стати частиною колективу, - відзначив Лалас. - Було видно, що він дуже хоче, щоб його команда виграла. Зрозуміло, він бажає грати, але лікування вимагає часу. Нам потрібно, щоб він відновився на 100 відсотків".

Відео дня

"Чудово, що він поруч з нами, - сказав Яллоп. - Це добре позначається на настрої команди. І так - з першого дня його перебування в клубі. Атмосфера в колективі просто чудова".

Спорт-Експрес