”Челсі” не скористався осічкою ”Манчестер Юнайтед”У чемпіонаті Англії з футболу відбулися матчі 22-го туру. Лідер першості "Манчестер Юнайтед" не втримав перемогу в матчі з "Ньюкаслом". Команда сера Алекса Фергюсона була змушена відіграватися, після того, як на 33-ій хвилині Мілнер відкрив рахунок. Потім Пол Скоулз в кінці першого і на початку другого таймів зробив дубль і вивів манкуніанців вперед, але Девід Едгар за чверть години до фінального свистка відновив рівновагу.

”Челсі” не скористався осічкою ”Манчестер Юнайтед”Найближчий переслідувач "Манчестер Юнайтед", лондонський "Челсі", не зумів скористатися осічкою конкурента. "Аристократи" грали в Бірмінгемі з місцевою "Астон Віллою" і добилися тільки нульової нічиєї. "Челсі" велику частину матчу мав ігрову перевагу, але втілити її у забиті голи так і не зумів. Вигідні моменти в першому таймі і наприкінці зустрічі мали Дідьє Дрогба і Френк Лемпард, але зблизька не зуміли влучити у ворота. Тепер у "МЮ" – 54 очки, у "Челсі" – 48 очок.

”Челсі” не скористався осічкою ”Манчестер Юнайтед”На третє місце з 40 очками вийшов "Ліверпуль". Команда Рафаеля Бенітеса розгромила з рахунком 3:0 найближчого конкурента, "Болтон". М`ячі забили Пітер Крауч, Стівен Джеррард і Дірк Кейт. У "Болтона" залишилося 39 очок. Стільки ж очок у лондонського "Арсенала", який з рахунком 4:0 удома розгромив "Чарльтон". Вперше після травми на поле вийшов капітан "канонірів" Тьєррі Анрі, який відзначився забитим голом.

Відео дня

Тепер у чемпіонаті Англії наступила перерва до 13 січня. Не виключено, що до цього часу основні претенденти на чемпіонський титул і місця в зоні Ліги чемпіонів (з першого по четверте) оголосять про купівлю нових футболістів. В першу чергу це стосується "Челсі", який через травми провідних гравців втратив кілька очок в матчах з аутсайдерами.

Лента.ру