Золотий м'яч вручать переможцю 29 листопада / фото ТК Футбол

29 листопада відбудеться головна подія у світі футболу - вручення найпрестижнішої індивідуальної відзнаки для футболіста.

Після скасування премії у 2020 році, легендарний "Золотий м'яч" нарешті отримає свого господаря, а офіційним транслятором церемонії нагородження стануть телеканали "Футбол 1/2/3" за підтримки компанії Parimatch Ukraine.

Найкращі футболісти світу нарешті почують вердикт 96 журналістів з усієї планети.

Відео дня

Передбачити, хто стане переможцем, вкрай складно. За цей приз змагатимуться такі гравці, як Жоржиньйо, Роберт Левандовскі та Ліонель Мессі.

Кожен з них провів неймовірний сезон: наприклад, італієць виграв Лігу Чемпіонів та Євро-2020, поляк забив колосальну кількість м’ячів за мюнхенську "Баварію", а от аргентинець, завоював Кубок Америки зі своєю збірною.

Інтригу підігрівають футболісти, які впродовж року, грали на високому рівні: Н'голо Канте, Карім Бензема та Кріштіану Роналду.

Не слід забувати що "Золотий м'яч" отримає і найсильніша футболістка світу. Також "France Football" вручить нагороди найкращому молодому гравцеві до 21 року та найкращому голкіперу.

Загалом, цьогорічна премія обіцяє бути вкрай цікавою! 

Тому чекайте пряму трансляцію "Золотого м'яча" ексклюзивно на телеканалі "Футбол 2". Початок о 20:30.