Ольга Харлан з мамою / Фото Facebook Kirill Stadnichenko

Українську шаблістку Ольгу Харлан під час поєдинку за олімпійську бронзу 8 серпня на трибуні підтримували партнери по збірній України, президент НОК Сергій Бубка та просто вболівальники. Однак головним її вболівальником була мати Ірина, яка також прибула до Ріо підтримати доньку.

Читайте такожПригоди УНІАН на Ріо-2016 (відеоблог) – частина друга

В коментарі кореспонденту УНІАН мати спортсменки розповіла про втому доньки після змагань, а також як вона читала емоції на обличчі спортсменки під час фінальної дуелі.

При цьому Ірина не спілкувалася з донькою до чи під час змагань, а змогла побачити її лише після "бронзового" поєдинку. Тож прийом в Українському домі в Ріо став для неї першою реальною можливістю по-справжньому поспілкуватися з донькою.

Також мати шаблістки поділилася тим, які емоції особисто вона переживала, вболіваючи за доньку на трибуні: "Дуже переживала… Плакала, потім раділа. Ось такі переживання".

Нагадаємо, в самому серці Олімпіади в Ріо-де-Жанейро перебуває наш спеціальний кореспондент Кирило Стадниченко, який буде доставляти вам найбільш свіжі та цікаві новини з Бразилії за допомогою відеоблогу. Тому залишайтеся з нами, щоб нічого не пропустити.