Украине прогнозируют 13-е место на Играх в Рио / НОК Украины

Збірна України посяде 13-е місце на майбутніх Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. Так вважають аналітики великого інвестиційного банку Goldman Sachs, повідомляє Sport Arena.

На думку банкірів, Україна виграє 21 медаль, включаючи шість золотих. При цьому, в окремо взятих дисциплінах збірна України не входить до двійки головних претендентів.

Медальний залік за версією Goldman Sachs візьме збірна США, якій прогнозують 106 медалей, включаючи 45 золотих. Китай і Великобританія замкнули трійку кращих, а Росія, незважаючи на суттєві втрати у зв'язку з допінговим скандалом, стане четвертою.

Відео дня

Згідно Goldman Sachs, найменша інтрига в боротьбі за золоті нагороди буде в таких дисциплінах: настільний теніс (фаворит – Китай, 69% успіху), художня гімнастика (Росія, 59%), бадмінтон (Китай, 57%) та стрибки у воду (Китай, 52%).

Як повідомляв УНІАН, раніше авторитетна аналітична компанія Gracenote, раніше відома як Infostrada, спрогнозувала Україні 16-е місце на Олімпіаді при 23 медалі, включаючи шість золотих.