Атмосфера на матче / Коллаж УНИАН / Скриншот, фото Getty Images

В ефір російського пропагандистського спортивного телеканала Матч ТВ потрапили грузинські вболівальники, які виконали відому кричалку "Путін - х**ло".

Матч між збірними Туреччини та Грузії проходив на стадіоні "Signal Iduna Park" у німецькому Дортмунді. Перша для обох команд гра закінчилася поразкою грузинської збірної (3:1). На 25-й хвилині захисник збірної Туреччини Мерт Мюлдюр відкрив рахунок, проте на 32-й грузини відігралися - гол забив форвард Жорж Мікаутадзе.

Другий гол на 65-й хвилині забив півзахисник збірної Туреччини Арда Гюлер, а третій турки забили в порожні ворота збірної Грузії, на останній хвилині матчу.

У мережі поширили фрагмент російської трансляції матчу, у прямий ефір потрапили грузинські вболівальники, які голосно скандують "Путін - х**ло".

Кричалка про Путіна

Приспівку "Путі - х**ло!" вперше виконали вболівальники "Металіста" в березні 2014 року. Тепер ця фраза використовується не тільки в спорті.

Наприклад, "пісня про Путіна" часто звучить на грузинських протестах. Її скандували на нещодавніх акціях проти ухвалення "закону про іноагентів", а також на мітингу проти прибуття круїзного теплохода Astoria Grande в Батумі.

Вас також можуть зацікавити новини: