Владислав Ванат може стати гравцем міланського "Інтера" / скріншот

Міланський "Інтер" може розпочати перемовини з київським "Динамо" щодо трансферу форварда Владислава Ваната в найближчі години. Про це повідомляє Inter Dipendenza.

Зазначається, що італійський клуб шукає гравця, який зможе бути стати заміною Лаутаро Мартінесу та Маркусу Тюраму та відповідати потребам керівництва в перспективі.

"22-річний Ванат не грав у матчі з Вересом саме через старт перемовин між "Динамо" та "Інтером". ... Фактично, він може стати наступним підкріпленням для пана Індзагі, і переговори можуть розпочатися протягом наступних кількох годин", - йдеться у статті.

Відео дня

Останні новини футболу

У середу, 14 серпня, мадридський "Реал" став володарем Суперкубку УЄФА з футболу. Матч, що відбувся на стадіоні "Народови" (Варшава, Польща), завершився із рахунокм 2:0 на користь іспанського клубу.

Також УНІАН повідомляв, що київське "Динамо" вийшло у раунд плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. У матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду команда Олександра Шовковського на виїзді перемогла шотландський "Рейнджерс" з ранунком 2:0.

Вас також можуть зацікавити новини: