"Я не можу контролювати це": боєць UFC розповів про свою бісексуальність

Джефф Моліна отримав слова підтримки від фанатів.

Американський боєць найлегшої ваги UFC Джефф Моліна зізнався, що він бісексуал.

"У мене відібрали шанс зробити це, коли я був готовий. Я намагався приховати своє особисте життя від соціальних мереж. Я зустрічався з дівчатами все своє життя і пригнічував почуття, які я мав у старшій школі в борцівській команді, в коледжі, коли я займався ММА, і навіть після того, як частина моєї мрії здійснилася і я потрапив до UFC.

Думка про моїх приятелів, товаришів по команді та людях, які дивляться на мене по-іншому. Не кажучи вже про те, щоб ставитися до мене по-іншому – через те, що я не можу контролювати, це було чимось, що не міг зрозуміти. Я хотів, щоб мене знали завдяки моїм навичкам і тому, чому присвятив останні 11 років свого життя, а не як бісексуального бійця UFC, який, я впевнений, буде сприйматися як гей-боєць UFC. Зрештою, я знаю свій характер, мораль і те, хто я як людина. Як би мене не ненавиділи, я отримую таку саму кількість підтримки", - написав Моліна у Twitter.

25-річний Моліна у професійному ММА здобув 11 перемог та зазнав двох поразок. У UFC він має три звитяги та нуль поразок. Він тимчасово відсторонений від боїв через підозри в порушенні правил, пов'язаних зі ставками. У своєму останньому поєдинку він переміг окремим рішенням суддів казаха Жалгаса Жумагулова.

Вас також можуть зацікавити новини: