1+1 media спільно з онлайн-виданням Tribuna.com продовжують співпрацю, в межах якого зосереджують свої зусилля над проєктом "Спортивний фронт". 

Зараз у рамках кампанії опублікована база російських спортсменів, які публічно підтримали агресію РФ проти України. Вони брали участь у заходах, спрямованих на її виправдання та навіть голосували за порушення територіальної цілісності України у якості депутатів Держдуми. 

ПОСИЛАННЯ НА БАЗУ РОСІЙСЬКИХ СПОРТСМЕНІВ, ЯКІ ПІДТРИМАЛИ ВІЙНУ ПРОТИ УКРАЇНИ

Відео дня

В список потрапили колишні чемпіони світу з боксу Олександр Повєткін та Микола Валуєв, експретендент на чемпіонство світу з шахів Сергій Карякін, дворазовий олімпійський чемпіон з фігурного катання Євген Плющенко, чемпіони світу з біатлону Антон Шипулін та Іван Черезов, а також багато інших. Це футболісти, хокеїсти, боксери, борці, лижники, гімнасти, фігуристи - представники майже усіх видів спорту. Зараз у базі майже 100 відомих російських спортсменів, які підтримали напад росії на Україну. 

"Спортивний фронт" буде постійно оновлювати базу новими прізвищами. 

Головна мета кампанії "Спортивний фронт" — популяризація наративів щодо необхідності блокування російських і білоруських збірних та команд, бойкоту спортсменів, які висловилися "за війну" або не озвучили свою позицію, та всебічна підтримка українського спорту.

Ключові хештеги кампанії — #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWar, #russiaisateroriststate. 

Нагадаємо,  що у червні група 1+1 media спільно з Андрієм Шевченком, найкращим футболістом Європи 2004 року, головним тренером національної збірної України (2016-2021 рр), легендарним спортсменом, якого знають в усьому світі, та героєм України, запустили проєкт "Спортивний фронт". Це масштабна комунікаційна кампанія, а також серія ініціатив, відеороликів та акцій, покликаних привернути увагу міжнародного спортивного комʼюніті до війни в Україні. У мережі вже доступні відеоролики, героями яких стали Андрій Шевченко та чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая.

До того ж у продовження серії ініціатив, передбачених в межах проєкту "Спортивний фронт", група 1+1 media запустила Digital-флешмоб #RussianSportKills.