"У них немає права на спілкування з цивілізованим світом": Стаховський - про росіян

Український тенісист вражений діями, які здійснюють російські солдати.

Знаменитий тенісист, перша ракетка України Сергій Стаховський поділився своєю думкою про те, що деякі українські тенісисти заявляються на парні турніри разом з представниками Росії або Білорусі.

Стаховський, який продовжує захищати Україну від окупантів у лавах терроборони, заявив, що росіяни мають бути ізольовані від цивілізованого світу після їх звірячих злочинів, скоєних у Бучі, Ірпіні та інших містах України. 

"Це рішення кожного гравця. Звичайно, я це не підтримую.

Після того, що ми бачили в Бучі, Ірпіні та Гостомелі не розумію, як можна мовчати. Як можна взагалі ... Навіть не знаю ... Мені не вистачає слів.

Росіяни повинні бути ізольовані від світу. І поки вони в своїй каші не поваряться, і не зрозуміють, що це не те що неприйнятно, це взагалі…

Немає слів, якими можна було б описати те, що робить їх армія. Вони не є цивілізованою країною, тому у них немає права на спілкування з цивілізованим світом

Також Стаховський прокоментував і звільнення Києва від російських загарбників.

"Це величезний плюс, звичайно, що Київ звільнили. Думаю, що ніхто не думав, що це станеться так швидко. Моя місія, умовно, в ТРО і загалом - до повної перемоги. Можливо, вона буде якось видозмінюватися, але тільки після нашої повної перемоги вона завершиться. Або тільки почнеться", - наводить слова Стаховського btu.org.ua.

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український спротив російській агресії триває вже другий місяць. 

Вас також можуть зацікавити новини: