Серена Вільямс / Фото REUTERS

Титулована американська тенісистка Серена Вільямс успішно стартувала на турнірі серії "Великого шолома" US Open-2022.

У першому колі шестиразова переможниця цього турніру здолала Данку Ковініч з Чорногорії.

US Open-2022. Перше коло

Серена Вільямс (США) – Данка Ковініч (Чорногорія) – 6:3, 6:3

Відео дня

Тривалість зустрічі склала 1 годину 41 хвилину. За цей час Вільямс зробила дев'ять подач навиліт, допустила шість подвійних помилок і реалізувала п'ять з 11 брейк-пойнтів. На рахунку Ковініч шість ейсів, вісім подвійних помилок і два реалізованих брейк-пойнта з 10.

У наступному колі Вільямс зустрінеться з другою ракеткою світу, естонкою Анетт Контавейт, яка у своєму матчі першого кола обіграла румунку Жаклін Крістіан.

Додамо, що цього року Серена виступає на US Open 21-й раз і ще жодного разу не програвала в першому колі.

Цей турнір стане для Серени Вільямс останнім у професійній кар'єрі.

Серена Вільямс - чотириразова олімпійська чемпіонка в одиночному і жіночому парному розрядах і володар некалендарного Великого шолома в одиночному і парному розрядах.

Крім того, Серена - єдина як серед чоловіків, так і серед жінок володарка кар'єрного "Золотого шолома" (що включає перемоги у всіх чотирьох турнірах Великого шолома і на Олімпійських іграх) в одиночному і парному розрядах.

US Open-2022: трансляція

Матчі Відкритого чемпіонату США з тенісу в Україні всі бажаючі можуть подивитися в прямому ефірі на Київстар ТБ. Також цю та інші ігри US Open-2022 можна подивитися в запису на платформі.

Промокод UNIANSPORTS надасть вам безкоштовний доступ на 7 днів до платформи "Київстар ТБ". Активувати його дуже просто: скачайте додаток "Київстар ТБ" за посилання. Зайдіть в додаток, введіть свій номер телефону і пароль, який прийде в SMS. Перейдіть в розділ "Профіль", натисніть "Введення промокоду" і введіть промокод UNIANSPORTS. 

US Open-2022: головне

  • Відкритий чемпіонат США з тенісу пройде в 2022 році з 29 серпня по 11 вересня на кортах Національного тенісного центру. Всі корти турніру мають хардове покриття. Матчі проводяться на відкритому повітрі.
  • Призовий фонд турніру складе рекордні 60 мільйонів доларів. Переможці одиночних розрядів у чоловіків і жінок отримають по 2,6 мільйона, фіналісти - по 1,3 мільйона.
  • Чинними переможцями турніру є Данило Медведєв серед чоловіків та Емма Радукану (Велика Британія) серед жінок.

Вас також можуть зацікавити новини: