metalist.ua

Президент футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський поставив дуже високий темп його розвитку, і зобов'язав всю команду буквально працювати цілодобово заради досягнення великих результатів.

Про підсумки Winter Cup, минулі збори й трансфери розповів в інтерв'ю офіційному клубному сайту жовто-синіх віце-президент "Металіста" Євген Красніков.

Ви знаєте, я багато років працюю під керівництвом Олександра Ярославського, і думаю, не є секретом, наскільки це амбітна людина. Але навіть я не очікував, що Олександр Владиленович так потужно і фундаментально повернеться у великий футбол.

Відео дня

"За якийсь мінімальний термін він заново побудував 14 шикарних полів останнього покоління, на яких тренуються тисячі дітей. Йде відновлення інфраструктури стадіону. І найголовніше - це створення команди. Скажу чесно, ми з Олександром Кучером працюємо під великим тиском. І коли Олександр Владиленович каже, що я йому не даю спати, повірте - це не так. І мені, і Олександру Кучеру, і директору стадіону, і багатьом менеджерам не дає спати саме Олександр Владиленович. За останні півроку була виконана колосальна робота, але ми не збираємося зупинятися. І, звичайно, пріоритетом є створення конкурентної команди не тільки в українському чемпіонаті, але і в європейських кубках", - розповів Красніков про амбіції клубу.

Він відмовився давати характеристики новачкам, зазначивши, що "все покаже сезон", а робота клубу на трансферному ринку не припиняється.

"У недавній бесіді президент дав чітко зрозуміти, що ми повинні займатися "Металістом" цілодобово. І попри те, що економічна ситуація дуже складна, він готовий інвестувати величезні кошти, щоб повернути людям те свято, яке було під час президентства Ярославського з 2005 по 2012 рік. А може, навіть і перевершити. Я багато разів говорив і не побоюся повторитися, що харків'янам і не тільки потрібен потужний, сильний і конкурентоспроможний "Металіст", який своїми успіхами дарує масу позитивних емоцій в цей складний час. Який заробляє очки для українського футболу на європейській арені. Який за короткий проміжок часу дав українському футболу таких талановитих футболістів, як Мудрик, Лунін, Судаков, - зазначив в інтерв'ю віце-президент "Металіста" Євген Красніков.

І додав: не буду оригінальним, якщо скажу, що тільки одна людина, а саме Олександр Ярославський, може втілити в життя мрії вболівальників улюбленої команди. І це не гучні слова, а констатація факту. Про "Металіста" Ярославського говорять результати. І те, що" Металіст", граючи в Першій лізі, збирає більше вболівальників, ніж вся Прем'єр-ліга, говорить про взаємну любов фанатів і команди Олександра Ярославського".