Комаровський виступив проти проведення Олімпіади в Україні / скріншот

Відомий український лікар Євген Комаровський виступив проти можливого проведення в нашій країні Олімпійських ігор, про що раніше говорив президент Володимир Зеленський.

В ефірі телеканалу "Україна 24" Комаровський запропонував запитати думку народу про проведення подібного заходу.

"Я вважаю, що країна, в якій не переможена корупція, не має права організовувати ніякі дорогі заходи. Тому що вкрадуть багаторазово більше. Ми з вами обрали владу, влада ця хоче прийняти рішення, щоб з наших з вами грошей витратити величезну суму на те, щоб провести Олімпіаду. Така величезна сума гідна того, щоб вони не брали на себе прийняття цього рішення, а з нами хоча б порадилися", - заявив він.

Відео дня

За його словами, гроші замість проведення Олімпіади можна витратити на інші потреби.

Читайте такожКомаровський запропонував саджати на три роки за обливання зеленкою

"А давайте проведемо референдум з питання, чи проводити в Україні Олімпійські ігри? Нехай нам скажуть: нам треба на це витратити 15 млрд доларів. А я вам запропоную інші варіанти, на що ми можемо ці гроші витратити. Я вам багато проектів напишу: по екології, по медицині, по школах. Давайте ми не будемо проводити Олімпіаду!",- сказав він.

Раніше Зеленський висловив бажання провести Олімпійські ігри в Україні. "У кожного є мрія. Для тих, хто сидить сьогодні в залі - це Олімпіада в Україні. Я вважаю, що наша країна заслужила проведення Олімпійських ігор. Важкоатлети кажуть, що підняти вагу складно, легко не пробувати. Я розумію, що це буде складно реалізувати, але ми постараємося", - сказав президент на заході з нагоди 30-ї річниці заснування НОК України.