"Хворий виродок": легенда тенісу відреагував на покладання квітів Путіним Києву та Одесі

Олександр Долгополов обурився цинізмом президента РФ.

Знаменитий український тенісист Олександр Долгополов відреагував на те, що президент РФ Володимир Путін поклав квіти біля стели Києва та Одеси в Москві під час параду.

Екс-перша ракетка України обурився цинізмом лідера країни-агресора. 

"Хворий виродок, бомбить Київ, Одесу і продовжує покладати квіти до цих міст", - написав Долгополов у Твіттері.

Відзначимо, що Долгополов повернувся до Києва з-за кордону, щоб захищати рідну країну від російських загарбників.

Крім того, Олександр Долгополов активно воює на інформаційному фронті. Відомий спортсмен розповідає людям з усього світу про злочини російських окупантів і бореться за введення санкцій проти тенісистів країн-агресорів.

Олександр Долгополов: досягнення і завершення кар'єри

  • Олександр Долгополов довгий час був першою ракеткою України. А його найкращим результатом у світовому рейтингу є 13-е місце в 2012 році.
  • В активі Долгополова - чотири перемоги на турнірах ATP (три - в одиночному розряді, одна - в парному). На турнірах Великого шолома його найкращим результатом став вихід до чвертьфіналу Australian Open в 2011 році.
  • Свій останній матч на турнірах ATP Долгополов провів у 2018 році - у травні він програв Новаку Джоковичу на турнірі в Римі. Потім він переніс дві операції на кисті і пропустив весь сезон 2019 року. Наприкінці 2019-го йому також зробили операцію на нозі. Українець планував повернутися до виступів у 2020 році, але так і не провів жодного матчу.
  • У травні 2021 року Долгополов оголосив про завершення кар'єри.