"Вам від Росії ще так "прилетить": чемпіонка України з веслування "вляпалася" у гучний скандал (відео)

Спортсменку звинуватили у колабораціонізмі.

Чемпіонка України з академічного веслування, 22-річна спортсменка та модель Алсу Алєйнікова спровокувала скандал у мережі, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram кілька відео з образами та погрозами на адресу жителів Дніпра.

"Ви порожнє місце і нічого не вирішуєте. Тому сидіть мовчки. Пі**аси ви кончені, вам від Росії ще так "прилетить", такі пі**и дадуть, що ви не оговтаєтеся", - заявила вона в одному з роликів.

Уродженка Дніпра також публічно назвала мешканців міста "жебраками", зазначивши, що вони вживають лише "сало і сосиски".

У чому причина такої поведінки спортсменки, невідомо. На цей час скандальних відео у соцмережі вже немає.

Жителі Дніпра у коментарях звинуватили її у колабораціонізмі, на що та відповіла, що "скоро полетить до Дубаю, там питиме "кокос", ходитиме магазинами та чудово почуватиметься", тоді як дніпряни "ховатимуться у підвалах".

Скандал із чемпіонкою України з веслування - відео

Алсу Алейнікова - що про неї ще відомо

Алсу Алєйнікова входить до збірної України з веслувального спорту. ЗМІ пишуть, що вона є донькою депутатки Дніпропетровської обласної ради 8-го скликання від партії "Слуга народу" Діни Міфтахутдінової, відомої спортсменки та президентки Федерації академічного веслування Дніпропетровської області.

Відомо також, що Міфтахутдінова очолює спортивний комунальний заклад "Дніпропетровська обласна школа вищої спортивної майстерності".

Вас також можуть зацікавити новини: