Фото zt-rada.gov.ua

У Житомирі відзначили нагородами призерів ХХІІІ Дефлімпійських ігор 2017 року. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської міської ради.

Як зазначається у повідомленні, під час 24 позачергової сесії сьомого скликання Житомирської міської ради міський голова Сергій Сухомлин та секретар міської ради Наталія Чиж відзначили за високі спортивні досягнення, значний особистий внесок у розвиток спорту відзнакою «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня призерів ХХІІІ Дефлімпійських ігор 2017, спортсменів-інструкторів штатної збірної України з волейболу серед спортсменів з вадами слуху Олега Антонюка та Ігора Завіруху.

Читайте такожУ Житомирі відбувся ІІ Всеукраїнський турнір з плавання "TETERIV OPEN"

Відео дня

Також за значний особистий внесок у розвиток спорту, підготовку срібних призерів ХХІІІ Дефлімпійських ігор 2017 нагрудним знаком «Відзнака» нагородили тренерів-викладачів з волейболу Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Олександра Краснощокова та Василя Глабчука.

«Приємно, що спортсмени та тренери отримали нагороди від керівництва міста за досягнення у спорті на найвищому рівні – срібло на Олімпійських іграх серед людей з вадами слуху. Здобуті перемоги принесли славу та повагу для нашого міста», – пояснив на сесії начальник Житомирського регіонального центру «Інваспорт» Юрій Панасюк.