Повх визнана кращою легкоатлеткою України / Reuters

Федерація легкої атлетики України визнала за підсумками голосування експертів та вболівальників кращими атлетами березня Олесю Повх та Сергія Никифорова, повідомляє ФЛАУ.

І у чоловіків, і у жінок усі три групи респондентів (члени Ради ФЛАУ, журналісти та вболівальники) віддали перевагу атлетам, які найкраще себе проявили на чемпіонаті Європи у приміщенні, що проходив у Белграді (Сербія).

У чоловіків найкращим було визнано бронзового призера континентальної першості зі стрибків у довжину Сергія Никифорова, який показав результати 8 м 07 см у фіналі та 8 м 18 см у кваліфікації (особистий рекорд і найкращий результат сезону в Європі). У жінок переважну більшість голосів, причому другий місяць поспіль, зібрала Олеся Повх, яка у Белграді здобула срібну нагороду з бігу на 60 метрів з особистим рекордом – 7,10 секунди.

Відео дня

Опитування традиційно проводиться серед членів Ради ФЛАУ, представників ЗМІ та вболівальників. Голоси кожної з груп при підведенні підсумків враховувалися як третина усіх голосів.