Українці завоювали нагороди чемпіонату Європи / sportonline.ua

На чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї, який відбувся в Дьорі (Угорщина), українські спортсмени завоювали нагороди першості.

У командному турнірі у стрільбі з пневматичного пістолета перемогла збірна України у такому складі - Павло Коростильов, Олег Омельчук і Віктор Банкін. У фіналі українці взяли гору над суперниками з Сербії – 21:15. Бронза – у німців, які в малому фіналі були точнішими за росіян – 22:20.

Про це повідомляє Sportonline.

Відео дня

Олена Костевич та Олег Омельчук стали бронзовими призерами у міксті у стрільбі з пневматичного пістолета з результатом 416,6 очок. Перемогли з рекордом світу росіяни Маргарита Ломова та Артем Черноусов (482,8 бала), які в боротьбі за золото випередили сербів на 2,8 бали.

Крім того, українці Анна Ільїна та Олег Царьков завоювали бронзу в стрільбі з пневматичної гвинтівки в міксті з результатом 431,9 очок. Другий український дует Марія Войцеховська та Сергій Куліш посіли п'яте місце (346,1). Перемогли росіяни Дарина Вдовіна і Володимир Масленніков з світовим рекордом – 498,3 бали. Серби, які стали другими, відстали від росіян на 3,3 бала.