скріншот google.com

Google представив заключний дудл, присвячений Олімпіаді-2018. Головним героєм анімації стала сорока, яка разом з тваринами-спортсменами попередніх гуглов дивиться святковий феєрверк на церемонії закриття ігор.

Читайте такожGoogle присвятив новий олімпійський Doodle змаганням з бобслею серед качок (відео)

"Цієї ночі Пхенчхан об'єднує атлетів з усього світу, які зробили все можливе, щоб проявити себе найкращим чином у своєму виді спорту. Зимові ігри завершуються сьогодні, спортсмени і вболівальники зможуть насолодитися своїм останнім вечером разом. Ми бачили радість перемог і гіркоту поразок. Тепер, коли остаточну фінішну лінію Олімпіади перетнуто, кожен отримує такий необхідний перерву, щоб насолодитися феєрверком і нової дружбою. Спасибі, що ці кілька тижнів були з нами і з хвилюванням стежили за подіями. Побачимося наступного разу, наші чудові друзі!" – написали творці дадлі в коментарі.

Відео дня

Серію олімпійських дудлів Google почав випускати з 9 лютого. Перший дудл вийшов на честь відкриття ігор. Щодня героями анімації ставали різні тварини: качки, наприклад, грали в бобслей, восьминіг виконував вправи у фігурному катанні, білки – у фрістайлі.