Син Шумахера в цьому році виграв десять рас / talks.su

Син Міхаеля Шумахера Мік не приховує своєї націленості на титул чемпіона Формули-1 і планує поступово готувати себе до еліти світового автоспорту, повідомляє SportArena з посиланням на Bild.

«Як і кожен гонщик, я хочу стати чемпіоном світу у Формулі-1. Формула-3 – наступний крок для мене, і я не можу дочекатися старту. В цьому році переді мною стоїть складне завдання, але тести в останні кілька тижнів показали, що машина чудова, а я отримав велике задоволення від водіння. Формула-3 – це та категорія, через яку пройшли всі легенди», — сказав Шумахер-молодший.

Читайте такожСин Шумахера дебютує в "Формулі-3"Син легенди світового автоспорту не збирається форсувати свій прорив у Формулу-1, маючи намір перейти на вищий щабель тільки тоді, коли відчує себе готовим до нового виклику.

Відео дня

Мік Шумахер на старті своєї кар'єри виступав під прізвищем матері, але тепер вирішив ганятися під прізвищем свого батька.

«Навіть якщо мені буде приділятися багато уваги, я хочу брати участь в гонках, і це найголовніше», — підсумував німецький гонщик.

Мік Шумахер перед переходом у Формулу-3 ставав віце-чемпіоном німецької та італійської серій Ф-4, здобувши 10 перемог у перегонах.